PlayStationu měly uniknout plány do dalších měsíců. Co všechno se chystá?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PlayStationu měly uniknout plány do dalších měsíců. Co všechno se chystá?

PlayStationu měly uniknout plány do dalších měsíců. Co všechno se chystá?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 1. 2023 12:31

Co všechno chystá PlayStation do následujících měsíců? Není toho málo, krom nových her se dočkáme dalších PC portů.

Reklama

Pokud se mrkneme na oficiální plány PlayStationu, které jsou veřejnosti dostupné - těšit se letos můžeme na PC verzi The Last of Us Part 1, Gran Turismo (film), Marvel's Spider-Man 2 nebo Returnal (PC). Plány, které se objevily na 4chan však zmiňují mnohem více.

Konference

Během roku 2023 znovu dojde na několik menších akci State of Play. V červnu se pak chystá velká PlayStation Showcase 2023. Co se týče State of Play, naplánované jsou měsíce leden, únor a květen.  


PC verze exkluzivit

Již 3. března vyjde dlouho očekávaný remake, The Last of Us Part 1. Prozatím čekáme na potvrzení české lokalizace a HW specifikací. Ještě v první polovině letoška má vyjít i skvěle hodnocený Returnal.

Oznámeny pak mají být PC porty her Ghost of Tsushima: Director's Cut, Demon's Souls a Horizon: Forbidden West, vyjít však mohou v rámci několika let (odhadujeme nejdéle v roce 2024).  


Autor příspěvku tvrdí, že studio Sucker Punch (tvůrci Ghost of Tsushima) pracuje na zbrusu nové IP. Dost překvapivá zpráva, dodnes se mluvilo pouze o Ghost of Tsushima 2, je ale samozřejmě možné, že kromě toho vzniká i něco nového.

Oznámit mají letos své hry Bend Studio (tvůrci Days Gone), Pixelopus nebo Team Asobi. Media Molecule prý představí vylepšené Dreams pro PSVR2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama