PlayStation pravděpodobně končí se sdílením na Facebook
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PlayStation pravděpodobně končí se sdílením na Facebook

PlayStation pravděpodobně končí se sdílením na Facebook

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 10. 2019 17:50

Je to už několik let, co Sony PlayStation propojilo svoji konzoli se sociální sítí Facebook. Díky této možnosti jste mohli své screenshoty, různá oznámení nebo gameplay nahrát na FB, to nejspíš brzy skončí.

Reklama

Sony PlayStation už zítra vydá novou aktualizaci operačního systému na finální verzi 7.00. Ta by mohla odstranit podporu Facebooku, kterou Sony přidalo zhruba před pěti lety. Díky této možnosti jsme mohli bez problémů nahrát obrázek, video nebo upozornění na novou trofej přímo z naší konzole. Proflákla to pravděpodobně podpora Sony. 

Když před pár dny nešel jednomu z hráčů sdílet obrázek, spojil se s podporou Sony, která mu však odpověděla, že " podpora Facebooku končí". Není jisté, zda-li to mysleli opravdu doslova a zda se tak stane už s novou aktualizací.

Každopádně, co nový update na 7.00? Přinese novou Party, která byla původně pro 8 hráčů, nově bude až pro 16. Aktualizace se týká i vylepšeného Remote Play, nově půjdou hrát hry z PlayStation 4 na telefonech se systémem Android 5.0 a vyšší. Nechybí podpora připojení DualShocku 4 přes BlueTooth.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama