PlayStation oznámil, že se neúčastní ani GDC 2020
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PlayStation oznámil, že se neúčastní ani GDC 2020

PlayStation oznámil, že se neúčastní ani GDC 2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2020 07:48

Přišel rok 2020 a my čekáme na oficiální představení konzole PlayStation 5. A Sony to odkládá a odkládá, důvod?

Reklama

Ročně se dočkáme zhruba deseti různých herních výstav, přičemž E3 a Gamescom jsou těmi největšími, kam se rok co rok jezdí ukázat ty největší společnosti. PlayStation udělal v minulém roce změnu a výstavy v Los Angeles se nezúčastnil, dohnal to však svým častým pořadem State of Play, kde jsme mohli vidět nové záběry z her nebo oznámení dat vydání.

Jenže přišel rok 2020 a my čekáme na oficiální představení konzole PlayStation 5. A Sony to odkládá a odkládá, důvod? Údajně se bojí koronaviru COVID-2019, to by se dalo v případě festivalu v Číně pochopit, ale v USA?

V prvních třech měsících se mělo Sony PlayStation objevit na TaiPei Game Show 2020, to však bylo odloženo právě z důvodu koronaviru, přeci jen se festival měl odehrát na území Číny. Druhou zrušenou výstavou bylo před pár dny PAX EAST 2020, které se odehraje koncem února v Bostonu, USA. A dnes se dozvídáme další špatnou zprávu, PlayStation neuvidíme ani na GDC 2020 v březnu, které se též odehraje v USA.

Odkládá Sony své představení konzole nebo jde opravdu o obavy z viru? To ví jen vedení společnosti. Nicméně Sony neuvidíme ani na E3 2020 v červnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama