PlayStation 5 rozhodně nevyjde do poloviny roku 2020
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PlayStation 5 rozhodně nevyjde do poloviny roku 2020

PlayStation 5 rozhodně nevyjde do poloviny roku 2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 4. 2019 19:02

Několikrát se v posledních dnech objevovala zpráva, že by se konzole PlayStation 5 mohla začít prodávat už začátkem roku, možná v Březnu 2020, to Sony oficiálně popřelo, má ještě 12 měsíců na uzavření PS4.

Reklama

Očekávaná konzole další generace od Sony rozhodně nevyjde do Března 2020, uvedlo Sony na schůzi s investory. Sony má údajně necelých 12 měsíců na to, aby uzavřelo aktuální konzoli PlayStation 4, což je do konce letošního fiskálního roku, který se datuje do Března 2020. 

Nahrává to informacím, které se objevily posledně, PlayStation 5 dorazí pravděpodobně koncem roku 2020, což naznačila i společnost AMD, která dodává Sony procesory a grafické karty, když uvedla, že veškerý hardware pro Sony bude připraven někdy v létě 2020. 

Sony také uvedlo, že plánuje navázat na úspěch konzole PlayStation 4, které se dodnes prodalo skoro 100 miliónů kusů, takový úspěch nastane jen v případě, že vyjde několik exkluzivních AAA her hned při startu + má k dispozici sta milióny dolarů na vývoj, marketing a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama