Piráti ukradli Call of Duty rovnou ze skladu
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Piráti ukradli Call of Duty rovnou ze skladu

Piráti ukradli Call of Duty rovnou ze skladu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 11. 2011 07:03

31.10. 2011 Zatím poslední díl Call of Duty, který má vyjít za pár dní, tedy 8.11. 2011 byl ukraden ze skladu v Americe a již nyní je ke stažení na všech warez serverch. My nejsme vyjímkou a uložili jsme Vám verzi od SKIDROW. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
31.10. 2011  Zatím poslední díl Call of Duty, který má vyjít za pár dní, tedy 8.11. 2011 byl ukraden ze skladu v Americe a již nyní je ke stažení na všech warez serverch. My nejsme vyjímkou a uložili jsme Vám verzi od SKIDROW.
Je to asi 2 dny, co se neznámí zloděj v USA zmocnil PCDVD Call of Duty: Modern Warfare 3 a dal jej hned na internet. To se vydavateli a výrobci hry samozřejmě nelíbí a tak ohlásili razantní krok.
Každý, kdo si stáhne pirátskou verzi z internetu, bude nalezen pověřenými osobami a bud budete muset před nimi hru smazat, nebo namístě zaplatit více jak 5.000$, což není zrovna malá suma. No i po této hrozbě už lidé nastahovali tisíce kopií a myslím, že není šance pochytat všechny piráty. A hlavně, na co si kupovat hru za 50€, když například chcete pouze Singleplayer, který je dlouhý sotva na jeden den?
Call of Duty: Modern Warfare 3 můžete stahovat už nyní, ale stále zatím bez cracku, ten bude k mání 8.11. 2011.
Piráti ukradli Call of Duty rovnou ze skladu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama