PewDiePie dnes smaže svůj kanál na YouTube
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PewDiePie dnes smaže svůj kanál na YouTube

PewDiePie dnes smaže svůj kanál na YouTube

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 12. 2016 18:39

PewDiePie dnes smaže svůj kanál na YouTube

Reklama
Nejslavnější a nejvýdělečnější YouTube PewDiePie před několika dny slíbil, že smaže svůj YouTube kánal, pokud dosáhne 50 miliónu odběratelů. To za necelé dva tři dny zvládnul a před pár minutami informoval, že dnes večer ke smazání kanálu opravdu dojde. 

Švéd Felix " PewDiePie " Kjellberg je už léta nejslavnějším a nejvýdělečnějším YouTuberem. Před několika dny slíbil, že pokud dosáhne 50 miliónů odběratelů, smaže svůj kanál na protest proti samotnému YouTube. Společnost Google totiž upřednostňuje stále více placených videí než těch oblíbených, spousty lidí tak nedostane videa od svého oblíbeného YouTubera ani doporučená videa dalších YouTuberů, ale pouze reklam a dalších hovadin kolem, které naprosto nikoho nezajímají.

PewDiePi e se tak rozhodl protestovat a řekl, že po dosažení milníku 50 miliónů odběratelů smaže svůj kanál. No, a je to tady, netrvalo to dlouho. Dnes večer podle oficiálního vyjádření smaže svůj kanál už dnesk večer!

A co bude dělat potom, když teď dlouhé roky trávil u YouTube, kterého vlastně živilo milióny dolarů ročně? Prý pravděpodobně založí (možná už založil), svůj druhý kanál. 

Aktualizace:

PewDiePie si však udělal srandu a smazal pouze svůj druhý profil, který tolik aktivní nebyl. Zkrátka vytrollil všechny media, včetně nás. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama