Oznámená hra Indiana Jones vyjde i na PlayStation 5
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Oznámená hra Indiana Jones vyjde i na PlayStation 5

Oznámená hra Indiana Jones vyjde i na PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 1. 2021 21:45

Včera oznámená hra Indiana Jones od Bethesdy neprozradila vůbec nic, ani platformy. Je šance, že by vyšla na PS5?

Reklama

Jistě jste většina z vás potřehla úterní oznámení hry Indiana Jones, kterou připravuje studio Bethesda a MachineGames (tvůrci Wolfesteina). Ničeho kromě oznámení jsme se dočkali, studio mlčí, bylo tak pouze na hráčích, aby se dovtípili díky přiloženému teaser traileru. Ten prozradil velmi málo, zdá se, že se podíváme do Itálie (letenka do říma) v roce 1937. 

Co ale platformy a datum vydání? Co se týče data vydání, hra bude pravděpodobně ještě roky daleko a nějakou dobu se o ni nic nového nedozvíme, o to zajímavější bude sledovat platformy, na které zamíří. Jisté jsou PC a XBOX Series X/S, co ale PlayStation 5? Ten to tak jisté vzhledem k akvizici Microsoftu nemá tak jisté. Microsoft koupil celou společnost ZeniMax, pod kterou spadá Bethesda i tvůrčí celek Machine Games.

Podle několika důvěryhodných zdrojů je ale celkem jisté, že hra s Indiana Jonesem vyjde i na PlayStation 5. Smlouva Bethesdy s majitelem Indiana Jones byla podepsána a domluvena daleko předtím, než se Bethesda připojila pod XBOX Game Studios. 

To samé by mělo platit i v případě Starfield či The Elder Scrolls 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama