Oficiální dokumenty možná prozradily, kdy vyjde GTA 6
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Oficiální dokumenty možná prozradily, kdy vyjde GTA 6

Oficiální dokumenty možná prozradily, kdy vyjde GTA 6

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 5. 2020 14:01

Take-Two dodalo potřebné dokumenty, které s největší pravděpodobností oznámily vydání GTA 6.

Reklama

Velkou nevýhodou společností, jako je například právě vydavatelství Take-Two, je, že každý rok musejí veřejnosti ukázat výkazy o hospodaření. A díky této na první pohled bezcenné informaci, se občas dokáže vydedukovat hodně! 

A to především díky hrám, které jsou nejpopulárnější, nejprodávanější, a mezi ty jednoznačně patří i legendární série Grand Theft Auto. Poslední díl (GTA 5) vyšel už v roce 2013, je to už dlouhých sedm let a náznaky dalšího dílu stále nikde. 

Ovšem díky nejnovějšímu výkazu společnosti Take-Two se možná dozvídáme datum vydání GTA 6. Fiskální rok 2023 - 2024 ukazuje velké investice firmy do marketingu, vlastně až silně nadprůměrné. Jedno je jisté, tolik milionů dolarů se nebude investovat do ničeho jiného, než do Grand Theft Auto od Rockstar Games. Pokud se rok vydání potvrdí, jisté je jedno, GTA 6 vyjde pouze na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X.

Jde o stejnou situaci jako před pár lety s Red Dead Redemption 2, Take-Two zveřejnilo své investice a finanční plány do budoucna a díky nim se správně odhladl rok vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama