Oficiálně: Valve prozradilo, proč ještě nevydalo Half-Life 3
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Oficiálně: Valve prozradilo, proč ještě nevydalo Half-Life 3

Oficiálně: Valve prozradilo, proč ještě nevydalo Half-Life 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 3. 2020 17:48

Proč ještě nevyšlo Half-Life 3?

Reklama

Včera vyšel nový díl legendární série Half Life. Avšak pouze pro majitele VR zařízení. Že by se Alyx alespoň časem mohla podívat také na klasické PC verze či konzole je nereálná. Hra je od základu vytvořena přímo pro VR. Nicméně, jak vedení Valve řeklo, tímto Half-Life nekončí, v budoucnu se dočkáme dalších dílů.

Co třeba dlouho očekávaný Half-Life 3, o kterém se mluví tolik let a Valve prakticky nereaguje? Ve Valve ví, že trojky jim moc nejdou, už roky čekáme i na Portal 3, Team Fotress 3 nebo Left 4 Dead 3. Přesto se novináři při každé příležitosti zeptají na Half-Life 3. Tentokrát jsme se dočkali hodně zajímavé odpovědi přímo od Valve, které odpovědělo na otázky serveru IGN.

Proč ještě nevyšlo Half-Life 3? "Za posledních několik let jsme vytvořili hned několik prototypů, žádný z nich ale nebyl schválen. Vedení mělo výhrady mimo jiné také na herní engine."

Zda-li se aktuálně pracuje na Half-Life 3 není jasné, nicméně je vidět, že vedení Valve nechce nic pokazit a raději stopne několik prototypů, než aby hráči byli zklamaní. Každopádně v rozhovoru se objevila ještě další skvělá zpráva.

"Ve Valve tvrdí, že po vydání Alyx chtějí další Half-Life hry, jsou na to připraveny základy i herní engine."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama