Oficiálně: Valve potvrdilo Half-Life: Alyx
i Zdroj: Spite.cz
Half-Life: Alyx Novinka Oficiálně: Valve potvrdilo Half-Life: Alyx

Oficiálně: Valve potvrdilo Half-Life: Alyx

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 11. 2019 07:54

Včera se na internetu objevily důvěryhodné spekulace ohledně možného oznámení Half-Life: Alyx už na TGA 2019. To dnes Valve oficiálně oznámilo. Co o hře ještě víme, bude opravdu jen pro VR?

Reklama

Včera dopoledne jsme Vám přinesli nejnovější spekulace ohledně společnosti Valve. Ta se snad konečně pomalu probouzí a připravuje hry. Nejnovější únik informací hovořil o oznámení Half-Life: Alyx pro VR už na The Game Awards 2019, které proběhne 12.12. 2019.

Hru dnes oficiálně potvrdily sociální profily společnosti Valve. Opravdu se chystá oznámení Half-Life: Alyx pro Steam VR. Oznámení dokonce přijde dříve, než se původně myslelo, podle Tweetu se máme těšit na tento čtvrtek v 19:00 našeho času. 

Nicméně to je vše, co Valve prozradilo, pojďme ale zpět k nejnovějším informacím. Zdroje mají údajně pocházet přímo od vývojářů ze společnosti Valve. Half-Life: Alyx měl vzniknout z projektu prozkoumávání možností virtuální reality. Původně tedy nešlo o Half-Life. Jenže, jak jinak nalákat hráče na svoje nové VR zařízení, než vytvořením Half-Life? Celkem slušné lákadlo. Ta horší zpráva, jde o exkluzivní VR titul, PC hráči s klávesnicí a myší se nedočkají. Vyjít by měla v březnu 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama