Oficiálně: Sony neplánuje koupit Take-Two
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Oficiálně: Sony neplánuje koupit Take-Two

Oficiálně: Sony neplánuje koupit Take-Two

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 3. 2019 23:19

Sony před několika hodinami oficiálně potvrdilo, že se nepokouší ani není plánu kupovat vydavatelskou společnost Take-Two Interactive. Sony nechápe, kde se tyto spekulace vzaly.

Reklama

Pokud by to byla pravda, šlo by pravděpodobně o zprávu roku a jednu z největších investic, co Sony udělalo. Jenže, nic se neděje. Během včerejška se na internetu objevila spekulace, že Sony plánuje koupit obří vydavatelskou společnost Take-Two Interactive, co by to znamenalo? Sony by vlastnilo díky T2 také herní studia jako 2K Games a Rockstar Games. 

Když se podíváme na hodnutu akcií, Sony by zaplatilo přibližně 13.7 miliardy dolarů, což jsou obrovské peníze. K ničemu takovému však nedojde, Sony během večer 14.3. 2019 oficiálně oznámila, že neví, kde se taková spekulace vzala a že žádnou takovou koupi neplánuje.

A kde, že se vlastně tato falešná zpráva objevila? To nikdo neví, podle analytiků si ji někdo prostě vycucal z prstu stejně, jako dřív, kdy se hodně mluvilo o tom, že Apple kupuje Nintendo nebo že Microsoft kupuje EA. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama