Oficiálně: Horizon Zero Dawn míří na PC
i Zdroj: Spite.cz
Horizon: Zero Dawn Novinka Oficiálně: Horizon Zero Dawn míří na PC

Oficiálně: Horizon Zero Dawn míří na PC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 3. 2020 07:12

Guerrilla Games na svých účtech oficiálně oznámila PC verzi v kompletní edici.

Reklama

Je to skoro půl roku, co se poprvé objevila zpráva o tom, že by se původně exkluzivní PlayStation 4 titul Horizon Zero Dawn měl podívat i na PC. Většina tomu možná nevěřila, nicméně na každé spekulaci něco je. Poslední taková informace se objevila na kanálu YouTubera Antona Logvinova v lednu, právě ten i v minulosti přišel s nejrůznějšími spekulacemi, které se potvrdily.

Dnes už to je oficiálně. Guerrilla Games na svých účtech oficiálně oznámila PC verzi v kompletní edici, která dorazí na Steam  ( na Steamu jsou zatím záběry z PS4 Pro ) v létě. Přesný datum vydání a HW požadavky snad už brzy. Potvrzená není ani čeština.

Jak se vyjádřili autoři hry? Přesně, jak jsem čekali, jde totiž pravděpodobně o hodně kvalitní reklamu pro PlayStation. 

"Jsme rádi, že naší hru zkusí i další hráči, alespoň uvidí, co jim unikalo. Chceme upozornit, že Horizon sice vyjde na PC, neznamená to ale, že i další AAA značky PlayStationu."

Že se Horizon: Zero Dawn objeví na PC může znamenat to, o čem jsme v minulém roce mluvili. PlayStation si hrou udělá skvělou reklamu pravděpodobně pro Horizon Zero Dawn 2, které má vyjít při vydání konzole PlayStation 5. 

Horizon Zero Dawn je svět, který napadly nebezpečné stroje. Naším úkolem je zlikvidovat nepřátele, prozkoumávat krásný otevřený svět a vylepšovat skrze RPG systém mladou lovkyni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama