Očekávané hry, které se na E3 2021 neobjevily
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Očekávané hry, které se na E3 2021 neobjevily

Očekávané hry, které se na E3 2021 neobjevily

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2021 16:43

Pojďme se podívat na TOP7 očekávaných her, které se bohužel neobjevily na letošní E3 2021.

Reklama

E3 2021 včetně dodatečných informací a trailerů je definitivně za námi a tak se můžeme zklamaně podívat na hry, které jsme na E3 vidět chtěli, nikdo jim ale prostor nevěnoval. Rozhodně nejvíce nás zklamalo vystoupení společností Take-Two a Warner Bros Games. Pojďme ale pěkně popořadě (seznam her od 1 do 7 sestavila redakce SPITE.cz).

Fable

Playground Games / XBOX Game Studios

PC • XBOX Series X/S

Nový díl Fable byl oznámen už v roce 2020, pravděpodobně ale ještě nebyl v plné produkci, Microsoft totiž o hře absolutně neinformuje. Doufal jsem, že bychom se mohli dočkat aspoň menšího teaseru či zmíňky v Extended konferenci. Nic takového se ale neudálo. Jak je na tom Fable aktuálně není jasné, nic nového se více než rok neobjevilo ani na oficiálních stránkách.

Splinter Cell

Ubisoft

Francouzský gigant Ubisoft má každoročně velmi zajímavé konference, na svém seznamu je vždy spousty připravovaných her a téměř pokaždé se můžeme těšit na aspoň jedno překvapení. Tentokrát to bylo nečekaně AVATAR: Frontiers of Pandora. Kde je ale tolik očekávané pokračování Splinter Cell? Ačkoliv Ubisoft tvrdí, že na sérii nezapomněl, nám se naopak zdá, že sním žádné plány nemá.

Očekávané hry, které se na E3 2021 neobjevily

Avowed

Obsidian / XBOX Game Studios PC • XBOX Series X/S

A zase ten Microsoft. Zhruba před rokem došlo na oznámení velmi ambiciózní open-world hry Avowed od Obsidianu, které naslibovalo velký otevřený svět, který má konkurovat The Elder Scrolls. O co ale vlastně půjde a na co se můžeme těšit nikdo prozatím neprozradil a tak jsme doufali, že hra dostane alespoň malou část konference na E3 2021. Nestalo se tak, Obsidian se zaměřil na oznámení RPG hry The Outer Worlds 2. Avowed je naplánované na rok 2022.

Forspoken

Luminous / Square Enix PC • PlayStation 5

Na co jsem se opravdu těšil je i velmi zajímavá hra Forspoken od Square Enix. Každopádně na E3 hra nedotala ani minutu a tak se musíme spokojit se starším záběry z března. I Forspoken je naplánované na rok 2022.

Hogwarts Legacy

Avalanche Software / WB Games PC • PlayStation • XBOX

Určitě nebudu mluvit pouze za sebe, když řeknu, že novinka ze světa Harryho Pottera patří mezi nejočekávanější hry. Ačkoliv bylo Hogwarts Legacy bohužel odloženo až na rok 2022, doufal jsem, že alespoň menší trailer či gameplay záběry uvidíme. WB Games svou konferenci ale dokonale odfláklo a zařadilo se mezi nejzbytečnější vystoupení letošní E3.

Indiana Jones

Machine Games / XBOX Game Studios PC • XBOX Game Studios

V polovině ledna Bethesda oznámila AAA titul ze světa Indiana Jonese, o ten se postará vývojářský tým podepsaný pod sérii Wolfenstein. Ze hry jsme mohli vidět pouze jediný trailer a tak jsme doufali v první záběry či informace právě na E3 2021. K tomu bohužel ale nedošlo. Na vše si musíme ještě nějakou dobu počkat.

Project 007

IO Interactive PC • Playtation 5 • XBOX Series X/S

Koncem minulého roku oznámilo studio IO Interactive ( tvůrci série HITMAN ) novou akční stealth hru Project 007. Plešatého zabijáka tedy vyměnímě za originálního agenta 007. Osobně jsem čekal účast hry na E3 2021, ta se nedostavila. Na první video a informace si tak musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama