God of War Novinka Nový God of War by se nakonec nemusel jmenovat Ragnarok

Nový God of War by se nakonec nemusel jmenovat Ragnarok

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 6. 2021 07:52

Pamatujete na oznámení nového God of War, kde se objevil také "podtitul" Ragnarok? Nemuselo jít o název dalšího dílu.

Reklama

Zhruba v polovině září minulého roku Sony a Studio Santa Monica oznámily nový díl populární série God of War, kde použily " podtitul " Ragnarok. Všichni hráči, ale i herní deníky tak předpokládali, že Ragnarok bude názvem dalšího pokračování, nicméně po včerejší reakci Sony to vypadá, že by snad mohlo jít pouze o pracovní název hry.

Sony se před pár hodinami pochlubila, s jakými nejlepšími hrami se počítalo letos a s jakými v brzké budoucnosti. Na seznamu nechybělo například Horizon: Forbidden West, Gran Turismo 7, Ratchet & Clank a neposlední řadě také God of War: Ragnarok, kde byl přímo vyznačen podtitul Ragnarok. Obrázek s informacemi a logy her byl po chvilce smazán a upraven, použité logo " Ragnarok " totiž vytvořili fanoušci, nikoliv Studio Santa Monica. 

Otázkou tak bylo, je Ragnarok opravdu podtitulem nového God of War? Odpověď prozatím není jasná, nicméně podle vyjádření Sony nešlo o název hry, ale jen "označení", je tedy více než pravděpodobné, že při letošním odhalení hry už žádné Ragnarok neuvidíme.

Vlevo můžete vidět chybu člověka, který připravoval grafiku, použil fanouškovské logo, které běžně najdete na internetu, nejde o oficiální práci studia. Vpravo už jde o prozatím jediné ofiko logo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama