Nový díl Angry Birds: Space již brzy
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nový díl Angry Birds: Space již brzy

Nový díl Angry Birds: Space již brzy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 2. 2012 12:06

18.2. 2012 - Výrobce Angry Birds informuje svět o dalším díle, který můžeme očekávat již brzy. Za pár týdnu tu je a my Vám přinášíme vlastně pomalu nic neříkající Teaser ve videu. Hra bude mít i celkem viditelné změny, víme jaké. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama

18.2. 2012 - Výrobce Angry Birds informuje svět o dalším díle, který můžeme očekávat již brzy. Za pár týdnu tu je a my Vám přinášíme vlastně pomalu nic neříkající Teaser ve videu. Hra bude mít i celkem viditelné změny, víme jaké.

Nový díl Angry Birds: Space již brzy

Už podle názvu je jasné, kde se Angry Birds objeví tentokrát. Budeme ve vesmírném prostředí a výrobce odhalil i menší informace co vlastně můžeme čekat. 

Spomalení času, nové vlastnosti ptáků a možná i nějací přibydou. Vylepšená hra bude rozhodně graficky a fyzicky, to znamená, že okolí bude věrohodnější a rozpadat se bude tak jako v realu. 

Protože se stala hra velmi oblíbenou za takovou chvíli a vlastně stala se tak i jednou z nejhranějších na světě, získala tak přízeň od NASA, která se stala partnerem projektu. Angry Birds: Space vyjde už 22.3. 2012 na PC a možná i pro vaše telefony, což ale spekulujeme. 
Nový díl Angry Birds: Space již brzy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama