Nový Battlefield v Říjnu, Anthem v Březnu 2019
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Nový Battlefield v Říjnu, Anthem v Březnu 2019

Nový Battlefield v Říjnu, Anthem v Březnu 2019

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 1. 2018 10:36

Přesně, jak se spekulovalo, tak se stane, Eletronic Arts dnes v noci oznámili, že novinka Anthem (BioWare) nestihne letošní rok a vyjde v březnu, nejpozději 31.

Reklama

Na dnešní, noční fiskální konferenci muselo jít Eletronic Arts s pravdou ven, #Anthem opravdu vyjde až začátkem příštího roku, nejpozději však 31.3. 2019. Navíc tvůrci dodali, že nikdy neřekli nic o vydání v roce 2018, co teda znamenají ty data (2018) v trailerech? Asi překlep.

EA také potvrdilo, že nový Battlefield vyjde v Říjnu 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Podle spekulací by nás měl vzít do druhé světové války. Nechme se ale překvapit. Poslední Battlefield 1 má přes 25 miliónů hráčů.

Několik zajímavých informací však padlo i o dalších titulech od EA. Třeba Star Wars: Battlefront 2 nenaplnil očekávání, s jistotou můžeme říct, že prodeje začaly pohasínat ve chvíli největší kauzy kolem mikrotransakcí a loot-boxů. Třetího dílu od DICE se jen tak nedočkáme. Důvodem ale nejsou jen nízké prodeje, do cyklu se připlete Star Wars hra od Respawn studia (tvůrci Titanfall). Vyjít by mohl 2019 - 2020.

FIFA naopak roste, hráči ji rok co rok kupují více, takový Ultimate Team si polepšil o velkých 12%. Nezapomíná se ani na staré The Sims 4, hráčů neustále přibývá, tím i výdělky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama