Niantic spustilo Water Festival 2017 v Pokémon GO
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Niantic spustilo Water Festival 2017 v Pokémon GO

Niantic spustilo Water Festival 2017 v Pokémon GO

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 3. 2017 17:29

Niantic spustilo Water Festival 2017 v Pokémon GO

Reklama
Hrajete aktivně Pokémon GO a ještě nemáte Gyaradose, Omastara, Blastoise nebo další vývoje druhé generace, jako třeba Octillery, Mantine nebo Lanturna? Potom zapněte hru a vyražte do ulic, tvůrci z Niantic studia totiž právě spustili Water Festival 2017, co všechno nabídne, v článku.

Oblíbená mobilní hra #Pokémon GO chytla druhý dech, když před pár týdny vyšla významná aktualizace, která přinesla do hry dalších 80 pokémonů z druhé generace. Další dobrou zprávou jsou i časté aktualizace nebo eventy. Například právě aktuální Vodní Festival 2017, co nabízí?

Ve vašem městě a vlastně všude kolem nás se budou ve velké míře spawnovat vodní pokémoni. My jsme to samozřejmě otestovali a musíme říct, že dříve málo dostupní pokémoni jsou teď téměř všude. Například takový Squirtle se v našem městě (Kladno) objevuje opravdu vyjímečně, to samé Megikarp (nemáme tu řeku) nebo další vodní pokémoni. S festivalem to ale už není problém, téměř na každém rohu je zde Squirtle, Megikarp (na kterého potřebujete obrovských 400 candy pro evolve na Gyaradose) nebo Marill, Staryu, velmi vzácný Omanyt nebo Chinchou.

Event potrvá až do 29.3. 2017, tak vyražte do ulic a nasbírejte si tolik potřebné candy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama