Nejlepší herní PC, ze kterých si vybere každý. Nechte se pohltit světem her!
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka Nejlepší herní PC, ze kterých si vybere každý. Nechte se pohltit světem her!

Nejlepší herní PC, ze kterých si vybere každý. Nechte se pohltit světem her!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 10. 2020 12:04

Myslíte to s hraním počítačových her vážně? Pak je nejvyšší čas investovat do pořádné herní mašiny, ve které se skrývá výkonný procesor, nejnovější grafická karta a velká operační paměť. Zjistěte, který herní počítač nabízí ten nejlepší poměr cena/výkon.

Reklama

Co chtít od herního počítače

O tom, jak kvalitní herní zážitek můžete očekávat, rozhoduje hned několik zásadních komponent, kterými je herní počítač vybaven. Plynulost hry a grafické zpracování má na svědomí především grafická karta a procesor, z nichž ani jedno není radno podceňovat. Na rychlosti spuštěných programů se podepisuje také velikost operační paměti, která by měla dosahovat minimálně 8 GB. Pozor také na to, že nejnovější počítačové hry si nárokují značnou část vašeho úložiště – jeho kapacita se ale ve většině případů dá rozšířit pomocí paměťové karty nebo externího disku. 

 

Malá, ale významná plus

Základem herní sestavy je počítačová skříň, která musí být tak akorát velká, aby pojala všechny důležité komponenty. Zaměřte se také na kvalitu zpracování – ideální je plechové šasi a dobré vnitřní uspořádání, které zajistí dostatečnou cirkulaci vzduchu. Co se zcela jistě neztratí, jsou porty pro připojení USB a 3,5 mm audio jack pro sluchátka. To, jak počítačová skříň vypadá, zda je podsvícená LED diodami nebo má průhledné bočnice, by při výběru herní sestavy nemělo hrát hlavní roli. 

 

Acer Nitro N50-600 – to nejlepší za nižší cenu

Podmanivý výkon za skvělou cenu – to vám nabízí herní počítač Acer Nitro N50-600, jehož dynamické kontury a červené LED podsvícení ve vás probudí herní náladu. Nechte se vtáhnout do děje dokonalým grafickým provedením, které si hravě poradí i s virtuální realitou, a vymazleným zvukem, který vás doslova rozechvěje. V plynulém chodu má prsty výkonný procesor Intel Core i5 a grafická karta NVIDIA. 

 

DELL Inspiron G5 –  skvělý poměr cena/výkon Hra bez jediného záseku a grafika doladěná do posledního detailu – to je sen každého náruživého hráče. Splnit si ho můžete díky hernímu počítači DELL Inspiron G5. Ať dostanete zálusk na jakkoliv náročnou hru, DELL ji zvládne s prstem v nose. Za vším stojí procesor Intel Core i7 v kombinaci s grafickou kartou NVIDIA a operační pamětí 16 GB, kterou lze navýšit až na 64 GB. Při tom všem to téhle herní mašině ještě sluší! Relativně kompaktní desktop je ozvláštněný modrým LED osvětlením a průhlednými bočnicemi. 

Nejlepší herní PC, ze kterých si vybere každý. Nechte se pohltit světem her!

OMEN HP Obelisk – zrozen pro hru Vaše nejdivočejší představy s přehledem splní herní počítač OMEN HP Obelisk. Výkonný tandem v podobě osmijádrového procesoru Intel Core i7 a 32 GB operační pamětí se postará o to, aby hra běžela bez jakéhokoliv záseku. Do děje vás spolehlivě vtáhne bezchybná grafika a prvotřídní prostorový zvuk – tak si nasaďte herní sluchátka, vyhrňte rukávy a ponořte se do světa her! 

 

Vychutnejte si i vy dechberoucí herní zážitek a pořiďte si herní počítač, který šlape jako švýcarské hodinky! Široký výběr stolních počítačů, které nemají na starosti nic jiného, než vám splnit vaše nejdivočejší herní fantazie, najdete na Heurece. Vybírejte podle recenzí těch nejnáročnějších – hráčů, jako jste vy sami! 

Nejlepší herní PC, ze kterých si vybere každý. Nechte se pohltit světem her!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama