Ne-Přehled: Rekapitulace odfláknuté EA PLAY 2020
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ne-Přehled: Rekapitulace odfláknuté EA PLAY 2020

Ne-Přehled: Rekapitulace odfláknuté EA PLAY 2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2020 18:10

Letošní EA PLAY 2020 hráče, včetně nás zklamala. Čekali jsme toho mnohem více.

Reklama

Po každé větší, očekávané konferenci píšeme vždy přehled toho nejlepšího, co jsme během vystoupení mohli vidět. Takový článek by ale o EA PLAY 2020 za moc nestál, EA toho ukázalo opravdu málo, vzhledem k seznamu her této společnosti. Nicméně co jsme viděli, a co jsme vidět chtěli, a neviděli. 

Už delší dobu se mezi komunitou nebo insidery mluví o několika zajimavých hrách, na kterých EA údajně pracuje. Například remaster trilogie Mass Effect, nový plnohodnotný díl Medal of Honor, SimCity, The Sims 5, kde je například další díl parkourovky Mirror's Edge nebo první záběry z Crysis, na které se tak dlouho čeká? Tvůrci klidně mohli ukázat menší teaser Battlefield 6 nebo Dragon Age 4, které má být v již pokročilé fázi vývoje ( nepočítáme tyto sekundové teasery ). Další, důvěryhodní lidé pak mluví o brzkém oznámení nového UFC nebo Golfové hry. 

Teď se ale pojďme podívat na to nejlepší, co  EA PLAY 2020  ukázalo. 

 

Star Wars: Squadrons

Datum vydání

: 2.10. 2020 / PC, PS4, XONE

EA předvedlo novou hru od studia Motive. To už nějakou dobu pracovalo na bojových stíhačích, ikonických sérií Star Wars. Už v říjnu usedneme do kokpitů slavných lodí a pustíme se do soubojů jak v singleplayeru, tak multiplayeru. Níže první záběry ze hry.

It Takes Two

Datum vydání

: 2021 / PC, PS4, XONE

V rámci vydavatelství EA Originals jsme se dočkali oznámení hry It Takes Two od tvůrců veleúspěšné kooperační akční hry A Way Out z roku 2018, která dostala hned několik ocenění a hráči i po dvou letech volají o pokračování. To by jednoho dne dostat mohli, nicméně teď se tvůrci zaměřili na It Takes Two. I tentokrát půjde o propracovanou kooperaci pro dva hráče.

Lost in Random

Datum vydání

: 2021 / PC, PS5, XBOX SX

I novinka Lost in Random vyjde v rámci podpory indie her, EA Originals. Tentokrát od studia Zoink!, které připravilo například nádhernou hru Fe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama