Naughty Dog údajně dokončuje remake The Last of Us pro PS5
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Naughty Dog údajně dokončuje remake The Last of Us pro PS5

Naughty Dog údajně dokončuje remake The Last of Us pro PS5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 1. 2022 10:18

Studio Naughty Dog pracuje hned na několika hrách, podle insidera jde mimo jiné o remake prvního The Last of Us.

Reklama

Zhruba v polovině dubna minulého roku oznámila agentura Bloomberg, že Naughty Dog pracuje minimálně na dvou hrách, z toho jeden z nich má představovat remake The Last of Us, které původně vyšlo v už v roce 2013 na PlayStation 4. Článek po asi měsíci potvrdil i důvěryhodný herní magazín GameReactor a doplnil jej o pár dalších informací. 

Nyní se Sony zúčastnila veletrhu CES, kde představila PlayStation VR 2, dvě eletrická auta + plány pro založení automobilky a oznámila novou VR hru ze světa Horizon. Během večera ale došlo i na informace ohledně vývoje dalších her, Neil Druckmann například prozradil, že studio Naughty Dog aktuálně připravuje hned několik projektů, nechtěl však ani naznačit, o jaké by mělo jít. 

Na to ale rychle zareagoval důvěryhodný insider Tom Henderson, který se snad ještě nespletl. Tom tvrdí, že jedním z projektů je remake původního The Last of Us z roku 2013 a údajně je těsně před dokončením, vyjít má v druhé polovině roku 2022 na PlayStation 5 (a co třeba PC verze?). Mezi dalšími projekty je údajně The Last of Us 2 Director's Cut a multiplayer pro The Last of Us 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama