Naše dojmy z Dead Island: Epidemic
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Naše dojmy z Dead Island: Epidemic

Naše dojmy z Dead Island: Epidemic

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 10. 2013 13:27

Měli jsme šanci zahrát si nejnovější díl #Dead Island: Epidemic. Když jsme po prvé slyšeli, že půjde o MOBA Free-To-Play titul, řekli jsme si, "a jééje, to nebude dobrý". No dne 18.10. 2013 nám tvůrci poslali klíč a my jsme si DE: Epidemic mohli zahrát, čtěte více + obrázky.

Reklama
Měli jsme šanci zahrát si nejnovější díl #Dead Island: Epidemic. Když jsme po prvé slyšeli, že půjde o MOBA Free-To-Play titul, řekli jsme si, "a jééje, to nebude dobrý". No dne 18.10. 2013 nám tvůrci poslali klíč a my jsme si DE: Epidemic mohli zahrát, čtěte více + obrázky.

Klíč nám  #Techland  odeslal 17.10. 2013 stím, že BETA verze nejede vždy, kdy si budeme přát. Když jsme konečně na  #Steamu  nainstalovali hru, napsalo nám to, že už je bohužel pozdě, že si máme počkat na zítra. To jsme samozřejmě udělali a ihned vyzkoušeli první část BETA verze.

Nastavili jsme grafiku a veškeré detaily na max a vyrazili do boje. Na obrazovce se ukázal náš hlavní hrdina, který po pár prvních krocích našel první zbraň. Bylo nám tak jasné, že zbraně se budou válet různě po mapě stejně, jako tomu bylo v minulých dílech. Našli jsme prvního zombíka a přetáhli ho pádlem, které jsme u sebe měli jako jediné. 
Potom už se začali objevovat další a další, nic těžkého to nebylo. Po prvních přibližně 3. levelech jsme potkali přeživší, kterou tahal dlouhým jazykem zombík. Tu jsme samozřejmě zachránili a tak šla s námi. Po nějaké době jsme také zjistili, že ne každý přeživší na mapě bude přítel - jeden po nás začal krosit brokovnicí, kterou mimo jiné máme všichni u sebe.
Jak Dead Island: Epidemic hodnotíme:
Ano, je to sice jenom BETA, i tak mě hra velmi zaujala a řekl jsem si, že ji vypnu, až BETA skončí. To bylo bohužel velmi brzo, někdy po 15. minutách byl konec. Jsou tam ale i další části, kterou již brzy půjdou hrát. Graficky hra vypadá velmi dobře, stále to má ale nedostatky. Náročná hra vůbec není, zkoušel jsem ji na Windows 7 - 64 bit, Intel Core i7 a grafické kartě GTX 660. 
Pokud tvůrci hru dotáhnou a udělají ještě lepší, než byla do teď, bude mít určitě úspěch. 
#Dead Island: Epidemic vychází někdy příští rok a do BETA verze se můžee přihlásit na offiko stránce. Níže už můžete vidět naše screeny ze hry.
Naše dojmy z Dead Island: Epidemic
Naše dojmy z Dead Island: Epidemic
Naše dojmy z Dead Island: Epidemic
Naše dojmy z Dead Island: Epidemic
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama