Náhled na nový DualShock 5
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Náhled na nový DualShock 5

Náhled na nový DualShock 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 12. 2019 12:14

S novou konzolí koncem roku 2020 vyjde také upgradovaný herní ovladač DualShock 5. Jak bude přesně vypadat, je prozatím nejasné, nicméně něco nastínily nové obrázky z technické dokumentace.

Reklama

S novou konzolí koncem roku 2020 vyjde také upgradovaný herní ovladač DualShock 5. Jak bude přesně vypadat, je prozatím nejasné, nicméně něco nastínily nové obrázky z technické dokumentace. Že bude lehce upravený, že mu pravděpodobně bude chybět zadní světelná strana, o tom už jsme psali před několika týdny. 

Nicméně nyní se na internetu objevily další nákresy, které prozradily další detaily. Pojďme ale pěkně popořadě. 

Téměř v polovině listopadu Sony představilo nové příslušenství pro ještě aktuální DualShock 4. Od Února si díky novince Back Button Attachment budeme moct připojit k ovladači další tlačítka, na které můžeme naprogramovat jakékoliv tlačítka z gamepadu, pro ukázku klikněte zde.

A právě takto podobně, by mohl vypadat i nový DualShock 5, podle nejnovějších nákresů by však mohl dostat i další tlačítka, které bychom si též mohli naprogramovat dle svého. Podívejte na nákresy přímo od Sony PlayStation. (Modře vyznačené části mají znázorňovat nové tlačítka).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama