Na State of Decay 3 pracují i tvůrci úžasného realistického dema The Matrix Awakens
i Zdroj: Spite.cz
State of Decay 3 Novinka Na State of Decay 3 pracují i tvůrci úžasného realistického dema The Matrix Awakens

Na State of Decay 3 pracují i tvůrci úžasného realistického dema The Matrix Awakens

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 1. 2022 10:18

Minimálně fotorealistickou grafickou stránku a animace by mohlo mít State of Decay 3 velmi kvalitní, dohlíží na to autor Matrix Awakens.

Reklama

To, že by se State of Decay 3 mělo lišit od minulých dílů, o tom jsme psali už v dubnu minulého roku, studio hledalo tvůrce, kteří rozumí a umí pracovat s  fotogrammetrií a fyzikálně postaveným renderingem. To ve zkratce znamená, že studio Undead Labs hledá lidi, kteří vytvoří hře fotorealistickou podobu. V tu dobu jsme ještě věděli, že trojka vzniká v Unreal Engine, nicméně díky inzerátům z oficiálních stránek nám bylo jasné, že tady už půjde o Unreal Engine 5, což se nyní potvrdilo.

Že v Unreal Engine 5 lze vytvořit prvotřídní "hru" nedavno dokázalo demo The Matrix Awakens, které světu ukázalo, jak by v budoucnu mohly vypadat videohry. Na demoverzi se podílel také profík na animace Simon Sherr, který dle čerstvých informací pomáhá i se State of Decay 3.

Jak hodně se jeho um podepíše na vydání hry, to se dozvíme do dvou let, jak daleko je vývoj trojky totiž nevíme, pravděpodobně si ještě ale nějakou dobu počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama