Na PC se objevil Quake: Arcade Tournament, ten v prodeji nikdy nebyl
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Na PC se objevil Quake: Arcade Tournament, ten v prodeji nikdy nebyl

Na PC se objevil Quake: Arcade Tournament, ten v prodeji nikdy nebyl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 9. 2020 10:32

Tak tohle je sakra raritní kousek. Po internetu koluje Quake: Arcade Tournament, který byl vydán pouze na automatech.

Reklama

Jednou za čas se objeví něco, co zkrátka překvapí celý svět. Jako například nyní. Na PC je možné spustit Quake: Arcade Tournament. Že jej neznáte? Není divu, tenhle Quake totiž vyšel pouze na herních automatech v roce 1998, těch bylo vyrobeno jen pár kusů.

Quake běžel na Quantum3D Quicksilver Arcade PC, šlo prakticky o klasické PC, který poháněl procesor 266 MHz Pentium II, grafická karta a Windows 95. Hra měla 225 MB a běžela na obrazovce s rozlišením 640x480 VGA, ovládaná byla skrze běžnou myš a klávesici, ovšem ta byla skryta v panelu a hráč Quake ovládal skrze speciální tlačítka na desce automatu.

Nicméně hra byla díky rozebranému automatu už dávno na pirátských serverech, ovšem obsahovala protipirátskou ochranu, kterou nikdo až do dnes nedokázal prolomit. Podařilo se to člověku s nickem mills5. Ten dokázal ochranu dešifrovat a vše nahrál na internet. Pokud se tedy dokážete zorientovat v jeho návodu, můžete si dávno zapomenutého Quaka zahrát. A pokud Vás jen zajímá, jak vypadal, můžete se podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama