Muž žaluje Bethesdu o 7000$, prý je Fallout 4 moc navyková hra, ztratil kvůli ní rodinu a práci
i Zdroj: Spite.cz
Fallout 4 Novinka Muž žaluje Bethesdu o 7000$, prý je Fallout 4 moc navyková hra, ztratil kvůli ní rodinu a práci

Muž žaluje Bethesdu o 7000$, prý je Fallout 4 moc navyková hra, ztratil kvůli ní rodinu a práci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 12. 2015 00:12

Dnes se už může stát opravdu všechno, tenhle případ se stal v Rusku, kde si 28 letý muž pořídil Fallout 4, to ještě není nic divného, hru dnes má skoro každý. Každopádně mladému Rusovi se to trošku vymklo z rukou, stal se na hře tak závyslím, že ztratil ženu, přátele i práci. Tady je jeho příběh.

Reklama

Dnes se už může stát opravdu všechno, tenhle případ se stal v Rusku, kde si 28 letý muž pořídil Fallout 4, to ještě není nic divného, hru dnes má skoro každý. Každopádně mladému Rusovi se to trošku vymklo z rukou, stal se na hře tak závislím, že ztratil ženu, přátele i práci. Tady je jeho příběh.

Závisláci na videohrách se najdou snad v každé zemi a lze být závislím asi na každé hře. Každopádně ne každého napadne, že kvůli své hlouposti zažaluje vývojáře. Přesně něco takového se stalo 28 letému Rusovi, který si pořídili #Fallout 4, hrál a hrál a hrál, neozval se přátelům, odešla o něj přítelkyně a dokonce ho vyhodili z práce, celé tři týdny totiž proseděl u hry, skoro nespal a jen se ládoval energy drinky - tím se zhoršil i jeho zdravotní stav.

Rusa to tak naštvalo, že se rozhodl zažalovat Bethesdu o 7000$ (což je v přepočtu 170.000 Kč). Prý měli dostatečně informovat o tom, že je hra návyková. 

Co na to říkáte? Měl by mu soud dát za pravdu nebo by opravdu měli vývojáři přidávat novou výstražnou značku o tom, že by jste se mohli stát "závislími"?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama