Microsoft prý plánoval vydání Halo: The Master Chief na PS4
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Microsoft prý plánoval vydání Halo: The Master Chief na PS4

Microsoft prý plánoval vydání Halo: The Master Chief na PS4

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 6. 2019 06:48

Na internet se dostala naprosto šokující zpráva. Microsoft údajně plánoval vydat Halo: The Master Chief Collection na konkurenční konzoli PlayStation 4. S informací přišel důvěryhodný zdroj.

Reklama

Videoherní redaktor Colin Moriarty, který dříve pracoval pro populární zahraniční server IGN.com vypustil do světa hodně zajímavou zprávu, kterou byste asi nikdy nečekali. Microsoft prý měl v plánu vydat svůj klenot Halo s podtitulem The Master Cheif Collection mimo na Xbox One a PC, také na konkurenční konzoli PlayStation 4. 

Na zprávu bleskurychle zareagoval režisér série Halo Frank O’Connor, který zprávu nepotvrdil. Navíc oficiálně oznámil, že PS4 verze Halo ve studiu nikdy nebyla a ani se na ní nikdy nepracovalo a nepřemýšlelo. Zda-li o tom přemýšlelo vedení, neví. 

Netrvalo to dlouho a zahraniční důvěryhodný server Kotaku se obrátil na xboxového bosse Phila Spencera s dotaze, jak to tedy všechno je. Ten nepopřel vydání svých exkluzivit na konzole PlayStation, ale ani nepotvrdil. Pokud se ptáte na náš názor, nic takového se nestane.

Zdroj: Playstationlifestyle.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama