Microsoft Flight Simulator 2012 - PREVIEW
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka Microsoft Flight Simulator 2012 - PREVIEW

Microsoft Flight Simulator 2012 - PREVIEW

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 1. 2012 10:06

5.1. 2012 Známé letecké simulátory od Microsoft byly dávno puštěny k vodě. Teď, po dlouhé době přichází konečně další s číslovkou 2012. Podle výrobce hry budeme létat nad Havajem a prý nevynechali žádné známe budovy. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
5.1. 2012 Známé letecké simulátory od Microsoft byly dávno puštěny k vodě. Teď, po dlouhé době přichází konečně další s číslovkou 2012. Podle výrobce hry budeme létat nad Havajem a prý nevynechali žádné známe budovy.

Poslední díly ztrádaly celkem po grafické stránce. Řízení letadla se též nechovalo tak, jako právé realné. To vše se má změnit a Microsoft jasně říká.

,,Ovládání bude těžké a co se týče grafiky, budete spokojení''
Další díl má přijít již na jaře tohoto roku a budeme létat a plnit mise nad Havajem. Krásné místo, které bude obsahovat minimálně dvakrát více misí než staré díly Simulatoru. Těšit se prý můžeme na změny počasí, přesné detaily Havaje a uvidíme všechny významné budovy. Co by ale hráče mohlo uspokojit nejvíce - Simulator bude zcela zdarma ke stažení.
Pokud se ptáte, zda Simulator bude obsahovat známe letadla nebo vymyšlená, tak Vás potěším. Létat se bude v již vytvořených, ale i v takových, které jsou právě ve výrobě a budou světu k dispozici až "možná" příští rok.
Microsoft Flight Simulator 2012 - PREVIEW
BETA
Nyní probíhá uzavřená BETA verze. Můžete se do ni přihlásit ihned. Stačí Vám pouze vyplnění formuláře na Microsoft a poté doufat, že Vám Microsoft pošle KLÍČ ke hře. A věřte, že i Čeští hráči mají šanci, již několik desítek je přihlášeno do hry. Přihlásit se do BETY.
VYDÁNÍ
Simulátor jak již bylo řečeno bude zcela zdarma a pro každého. Stahovat jej budete moct přímo ze serveru www.Misrosoft.com. Přesný odkaz Vám pošleme jak zde na webu, tak na Fan stránce Facebooku. Simulátor vyjde někdy na jaře a pouze pro PC.
PRVNÍ GAMEPLAY
Microsoft Flight Simulator 2012 - PREVIEW
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama