Metro slaví 10. narozeniny. Jaké jsou další plány studia 4A Games?
i Zdroj: Spite.cz
Metro: Exodus Novinka Metro slaví 10. narozeniny. Jaké jsou další plány studia 4A Games?

Metro slaví 10. narozeniny. Jaké jsou další plány studia 4A Games?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 11. 2020 07:10

Videoherní série METRO od ukrajinského studia 4A Games slaví už 10. narozeniny. Tvůrci prozradili další plány, co se chystá?

Reklama

Ukrajinské studio 4A Games právě oslavuje deset let od vydání prvního dílu série Metro 2033 a oznamuje next-gen verzi posledního dílu Metro: Exodus z roku 2019. Ten vyjde v plné podpoře na PlayStation 5 a XBOX Series X/S už v průběhu roku 2021. Hráči se mohou těšit na vyšší FPS, rychlejší načítání, větší rozlišení nebo ray-tracing. Již máte zakoupené Exodus na PS4 nebo XONE? Potom stačí stáhnout next-gen update zdarma. 

A jaké jsou plány do budoucna? Ty už pár měsíců známe, nicméně studio se nezapomnělo připomenout, že 4A Games chystají nové plnohodnotné Metro, to je však ještě roky daleko a k oznámení může dojít klidně až za pár let. Nicméně prozradili, že půjde prozatím o největší a nejambicióznější díl série. 

Kromě příběhového Metra se ve spolupráci se Saber Interactive chystá také multiplayerová odbočka. Podle oficiálního vyjádření se ale nedočkáme pouze bezduchého střílení v metru, tvůrci chystají něco mnohem více propracovanějšího!

A aby toho nebylo málo a studio nemělo na svém seznamu pouze značku Metro, jsou v přípravách také další, zbrusu nové značky. Ty mají připravovat pobočky na Maltě a Kyjevě. Též jsou ale ještě roky daleko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama