Metro 2033 dostane vlastní film
i Zdroj: Spite.cz
Metro 2033 Novinka Metro 2033 dostane vlastní film

Metro 2033 dostane vlastní film

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 8. 2019 11:16

Krom knihy jsem se v minulosti dočkali i hry Metro 2033 a aby toho nebylo málo, těšit se můžeme i na celovečerní film. Na ten bude dohlížet sám autor knih Dmitrij Gluchovskij.

Reklama

Americký týdeník Variety přišel s informací, že tajemný survival Metro 2033 dostane mimo knihy a hry také celovečerní film. Ruské společnosti TNT-Premier Studios, TV-3 Channel a Film Central Central Film Company se spojily, aby vytvořili celovečerní film a adaptaci knihy Metro 2033. S natáčením by se mělo začít už příští rok, datum premiery je pak plánovaný už na rok 2022.

Možná si ještě vzpomenete na oznámení filmu už v roce 2016, který se připravoval a natáčel až do minulého roku, podle autora knih, Dmitrije Gluchovského však byl film až moc americký, Metro zkrátka potřebuje jak okolí, tak celkový nádech a ruskou atmosferu. Film byl v prosinci 2018 zrušen.

Každopádně, ten aktuální, na který mimochodem sám Dmitrij Gluchovskij dohlíží snad už dopadne. Sám se k připravovanému filmu vyjádřil. " Už přes 10 let se mi nabízejí společnosti, které by natočily Metro, žádný z jich se mi až do dnes nelíbil. Nikdo by to nezvládl tak, jak by bylo potřeba. "

Zdroj: Variety

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama