Mazarini a spajKK si z USA vezou 7 tisíc dolarů
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Mazarini a spajKK si z USA vezou 7 tisíc dolarů

Mazarini a spajKK si z USA vezou 7 tisíc dolarů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 9. 2018 12:05

Velký Broadcaster Royale v PUBG je u konce a české týmy si odvážejí skvělý úspěch, a to především streameři Martin "spajKK" Beneš a Nikolai "Mazarini" Lazarev, skončili na šestém místě a mají 7 tisíc dolarů.

Reklama

Tisíce nahraných hodin a láska k #PUBG se očividně stále vyplácí. Na definitivně ukončeném Broadcaster Royale turnaji, který se posledních pár dní odehrával v USA (Seattle), se předvedly hned čtyři české týmy, z toho tři prošly až do finále. Největší úspěch si však odnášejí čeští oblíbenci Martin "spajKK" Beneš a Nikolai "Mazarini" Lazarev, kteří ve finále skončili na parádním 6. místě a domů si odvážejí 7 tisíc dolarů (v přepočtu asi 150.000 Kč)

Konkurence byla obrovská, na turnaji jsme mohli vidět i velká zahraniční jména, jako Shroud, Ashek, Just9n, Break, Sacriel a spousty dalších. My se však podíváme na konečná pořadí především českých hráčů níže - absolutním vítězem se stal Evropský tým Les Krotins.

 
 
Zmínit však musíme i čtvrtý český tým Dark Tigers (Zampeek a Zuppaa), který bohužel vypadl už první den. Na celkové pořadí se můžete i dle jednotlivých dnů podívat na oficiálních stránkách.
Mazarini a spajKK si z USA vezou 7 tisíc dolarů

Zleva: The Cobra, spajKK, Mazarini

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama