MAFIA (Remake) údajně i s českým dabingem!
i Zdroj: Spite.cz
Evil Inside Novinka MAFIA (Remake) údajně i s českým dabingem!

MAFIA (Remake) údajně i s českým dabingem!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 5. 2020 18:22

Na internetu se objevil insider, který tvrdí, že remake prvního dílu MAFIA bude mít český dabing.

Reklama

Když se včera objevil teaser trailer na MAFIA Trilogy, hráči doslova explodovali radostí. Kromě vylepšeného druhého a třetího dílu totiž vyjde plnohodnotný remake MAFIA 1 a to údajně ještě letos. Moc oficiálních informací nemáme. Když nepočítáme spousty uniklých informací z Windows Store, kde si někdo z Administrátorů nepohlídal nastavení veřejnosti.

Zda bude mít trilogie MAFIA češtinu (předpokládáme, že minimálně titulky ano) se nejspíše dozvíme až v úterý 19.5. 2020, kdy 2K Games odhalí detaily a pravděpodobně spustí předobjednávky. Nicméně, v případech, kdy jde o hodně přepracovaný remaster či dokonce remake, je český překlad více nepravděpodobný, naštěstí studio Hangar 13 ví, co pro českou republiku MAFIA znamená, legendární hra, díky úžasnému příběhu, soundtracku, ale také naprosto fantastickému českému dabingu. 

Bude dabing nebo ne? Popravdě bychom byli hodně překvapení, kdyby se český dabing v remaku objevil. Hra je od základu postavena znovu, jsou v ni nové animace a lehce upravený a prodloužený příběh. Tzn. s dabingem by byla další práce navíc a to znamená i mnohem větší investice.

Na českém fóru PCtunning se objevil příspěvek od člověka s nickem Sobo, který tvrdí, že MAFIA (Remake) mít český dabing bude! Proč si bereme jeho příspěvek tolik k srdci a neignorujeme ho jako většinu lidí, kteří si vymýšlí jednu blbost za druhou? Proto nick Sobo má i jeden z vývojářů MAFIA hry. Článek tedy neberte úplně vážně, je samozřejmě možné, že jde o výmysly. Níže už jeho další informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama