Letos Modern Warfare 4, příští rok Black Ops 5
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Letos Modern Warfare 4, příští rok Black Ops 5

Letos Modern Warfare 4, příští rok Black Ops 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 5. 2019 15:52

Že se letos dočkáme dalšího dílu Call of Duty a i v roce 2020, to je téměř jistotka, otázkou vždy je, o jaký díl či zasazení půjde. Podle spekulací bychom se letos opravdu měli dočkat MW4, příští rok BO5.

Reklama

Že by se letos mohl s největší pravděpodobností objevit díl Call of Duty: Modern Warfare 4, o tom jsme psali už několikrát (oznámení dílu 2019 dorazí co nevidět). Ještě, než k tomu ale dojde, objevily se hodně zajímavé informace. Hned několik na sobě nezávislých zdrojů se nechalo slyšet, že v Activisionu nepanuje zrovna dvakrát přátelská atmosfera mezi studii Sledgehammer, Infinity Ward a Treyarch, které se rok od roku střídají s novým Call of Duty dílem.

Podle informací, které přineslo důvěryhodné Kotaku bychom se měli už příští rok dočkat dalšího Black Ops, které připraví opět Treyarch, na Sledgehammer se tedy z nějakého důvodu nedostane, přesto, že dle cyklu mělo. Black Ops 5 by nás mělo vzít do Vietnamu, další informace bohužel nemáme.

V poslední řadě se objevilo i něco dost zvláštního, vývoj letošního dílu má být problematický, má nabídnou free-to-play prvky, což u Call of Duty není běžné.

Activision to nemá poslední měsíce vůbec jednoduché.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama