Kompletní dohrání Dying Light 2 zabere zhruba 80 hodin
i Zdroj: Spite.cz
Dying Light 2 Novinka Kompletní dohrání Dying Light 2 zabere zhruba 80 hodin

Kompletní dohrání Dying Light 2 zabere zhruba 80 hodin

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 1. 2022 07:50

Zatím co původní ofiko informace zmiňuje až 500 hodin, tvůrci mluví o 80 hodinách herní doby, kolik si vezmou hlavní mise?

Reklama

Je to pár dnů, co se na sociálních sítích objevila oficiální informace o údajné herní době Dying Light 2. Zatím co v roce 2019 Techland mluvil o zhruba 100 hodinách se vším všudy, banner po pouhých dvou letech mluví o až 500 hodinách herní doby pro 100% dohrání celé hry.

500 hodin? To samozřejmě hráče šokovalo, neexistuje snad žádná singleplayerová hra, která by tohle nabídla, jedině, že by .. Techland se s touto informací trošku unáhlil, autor článku tím myslel kompletní dohrání včetně všech možných konců, těch má Dying Light 2 několik + vedlejší úkoly. Pokud se na to podíváme detailněji, hlavní mise zaberou asi 20 hodin, další 60 hodin pak vedlejší mise, které doplní příběh a pomůžou nám sehnat další důležité vybavení.

Dying Light 2 vyjde 4.2. 2022 včetně českých titulek. Předobjednat si hru pro všechny možné platformy můžete na JRC.cz.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, získáme menší provizi, ta pomůže SPITE.cz k dalšímu vývoji. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama