Kingdom Come: Deliverance: Český dabing, příprava DLC a počet prodaných kopií
i Zdroj: Spite.cz
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance: Český dabing, příprava DLC a počet prodaných kopií

Kingdom Come: Deliverance: Český dabing, příprava DLC a počet prodaných kopií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 2. 2018 21:18

Poslední dny patří jednoznačně české hře Kingdom Come: Deliverance. A spousty informací se dozvídáme i po vydání, něco málo prozradil sám zakladatel Warhorse.

Reklama

Vydání nejočekávanější české hry #Kingdom Come: Deliverance je za námi, všechny verze jsou venku a hráči teď poznávají středověk u nás, který se bohužel neobešel bez častých bugů (což sám přiznal narovinu i Daniel Vávra ve videu, čas 0:50). Ty údajně sledují i skrze Twitch.tv, kde si do poznámek ukládají každý zjištěný bug, který později opraví, už nyní se připravuje jeden z mnoha updatů.

Hráče však netrápí pouze bugy, ale i absence českého dabingu. Ten jak už bylo řečeno před pár lety, nebude, ne při vydání. Warhorse pravděpodobně počkají na to, kolik kopií se prodá a kolik to vydělá, pak se možná bude řešit, my sním ale rozhodně nepočítáme. Hra má v tuto chvíli přibližně 500 tisíc prodaných kopií, prozradili dnes dopoledne, hra cílí na celosvětový trh, studio doufá v milión prodaných kopií.

V plánu jsou i modovací nástroje nebo DLC, na kterém se v tyto chvíle již pracuje. Neví se, sčím máme tak úplně počítat, každopádně bude hlavní postavou žena. Co se módů týče, na Nexud Mods již nějaké najdeme, hodit by se hráčům mohl třeba Unlimited Saving. Ten vám uloží hru, kdy si sami přejete, což Deliverance v základu nenabízí. I to by se ale s dalším updatem mohlo změnit. Změnit by se mohlo i odemykání zámků, které je podle hráčů přehnaně těžké i na klávesnici a myši, natož na gamepadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama