Kdo se ukáže na letošním festivalu E3 2015 ?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Kdo se ukáže na letošním festivalu E3 2015 ?

Kdo se ukáže na letošním festivalu E3 2015 ?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 1. 2015 00:50

Stejně jako každý rok se všichni určitě těšíte na E3 festival, který přináší ty nejnovější informace o hrách. Jednou za čas se tam také představí zcela nové tituly, o kterých jsme nikdo neměl až do této doby ani tušení. My pro Vás máme seznam studií a společností, které na události nebudou chybět.

Reklama
Stejně jako každý rok se všichni určitě těšíte na E3 festival, který přináší ty nejnovější informace o hrách. Jednou za čas se tam také představí zcela nové tituly, o kterých jsme nikdo neměl až do této doby ani tušení. My pro Vás máme seznam studií a společností, které na události nebudou chybět.

Vypíšeme Vám samozřejmě ty nejočekávanější podle pořadí, které uvádí oficiální stránka Expo. Kliknutím na dané hry, které jsou nalinkované přejdete na informace o hře, které jsme za poslední roky psali na našich stránkách.   Hry, které v článku uvidíte nemusejí být na E3 2015, jsou to pouze naše přání a spekulace. Jinak se samozřejmě na E3 představí mnohem více firem a studií, my vypsali ty nejzajímavější, očekávat můžete například PlayStation 4, Nintendo, Razer, Microsoft a mnohem více.

Warner Bros

Ti mají pod svými křídly velmi očekávané hry. Na E3 by mohli ukázat #Mad Max, kterého můžete znát z filmového provedení, odehrává se v otevřeném světě a jako hra budou mít svou premiéru. Druhá hra, která by se pod Warner Bros mohla ukázat je #The Witcher 3: Wild Hunt. Trochu věříme, že by mohlo přijít oznámení #Shadow of Mordor 2, o kterém jsme Vám už psali.

Ubisoft

Ubi to má v posledních měsících celke perné, vydává tolik her a všude se najde nějaký problém, o proti minulým rokům. #The Crew v beta verzi špatně optimalizované, nakonec uvedeno jako MMO, takže neustále připojení k internetu. #Assassin's Creed: Unity - špatná optimalizace a nespočet bugů, zkrátka hra vyšla jako nedodělek, naštěstí si to Ubisoft uvědomil a začal vydávat spousty patchů + DLC zdarma. Špatný konec roku zakončili Tetrisem, který byl také naprosto nehratelný. Dokáže si Ubisoft s připravovanými hry pro rok 2015 poradit lépe? Na E3 2015 nejspíše uvidíme obě hry od The Clancy's, jedna je taktická akční #Rainbow Six: Siege, ta druhá survival akční hra v otevřeném světě #The Division. V poslední řadě by se také mohl objevit připravovaný #Assassin's Creed: Victory a nějaké překvápko, jako to má Ubisoft již zvykem. Očekáváme oznámení #Watch Dogs 2.

Techland

Tvůrci známé série #Dead Island a připravované hry #Dying Light, které vychází už 30.1. 2015 dorazí na E3 2015 s akční RPG #Hellraid, ta měla už dávno vyjít, jenže Techland vývoj restartoval, použil zcela nový engine a jelo se od znova. Tajné zdroje hovoří o Early Access verzi, která by se mohla klidně brzy objevit na Steamu. Ve vývoji je také #Dead Island 2  ten ovšem nejspíše bude mít na starosti vývojář Deep Silver.

Deep Silver

Tenhle vydavatel nejspíše dorazí s hrami #Dead Island 2, což není uplné pokračování #prvního dílu a #Riptide. To ale nebude jediné, pod svými křídly mají také očekávaný #Homefront: The Revolution od Cryteku, který se samostatně také ukáže na E3. Hra má velký potencial a mohla by zachránit ztráty a problémy ve společnosti.

Crytek

Crytek má v posledních letech problémy, mluvilo se o finančních ztrátách, které samotní šéfové přiznali, po oznámení vývoje #Homefront: The Revolution dokonce bohužel začali vývojáři odcházet kvůli dluhům na výplatách. Crytek ale našel sponzory a vývoj může snad v klidu pokračovat. Homefront ale není jediná hra, na které Crytek pracuje, ve vývoji jsou také free-to-play hry #Arena of Fate, kde se jedná o MOBA hru 5v5. Tou druhou je také free-to-play hra, jmenuje se  #HUNT: Horrors of the Gilded Age. My ale doufáme v zázrak, chceme za každou cenu oznámení #Crysis 4 !

Betshesda

Na tuhle společnost se opravdu těšíme. Připravuje toho hodně a všechno láká celou herní společnost. Doufáme, že například uvidíme první gameplay záběry z #DOOM 4, informace o této hře se zasekly v roce 2014 a vývojáři tvrdili, že se vše dozvíme během roku 2015, takže šup sem stim. Určitě by jsme mohli vidět gameplay záběry z aktualizované verze #BattleCry. Také by nám vůbec nevadilo, kdyby oznámili nějaké pokračování #The Elder Scrolls nebo oznámili #Dishonored 2, které rozhodně "někdy" vyjde, to už je potvrzené. Vyloučit nemůžeme ani oznámení #RAGE 2, které ale tak populární bohužel nebylo. A kdyby bůh existoval, určitě by doporučil oznámit #Fallout 4.

EA

Electronic Arts nejsou zrovna oblíbeným studiem v posledních letech přesto, že vydávají vysoko rozpočtové AAA hry, samozřejmě si za to můžou sami, všichni víme proč. Teď ale k hrám, které by se mohly objevit na veletrhu E3 2015. Skoro jistě uvidíme první gameplay záběry ze #Star Wars: Battlefront. Na nějaké informace čekáme už hrozně dlouho, nebo alespoň na jediný screen nebo pár sekund ze hry, tak snad E3. To samé je tu s #Mirror's Edge 2, oblíbená parkourovka, která narozdíl od prvního dílu bude v otevřeném světě. Trošku ale očekáváme nějaké gameplay záběry z #Mass Effect 4 nebo oznámení nějaké už zaběhlé značky, například #Titanfall 2 nebo #Battlefield 5. Po pár letech se také vynechal závodní titul #Need for Speed, na který nesmíme zapomenout, bude oznámeno pokračování?

505 Games

Ti neoznámili nic nového do nového roku a tak můžeme spekulovat, sčím oni se chystají na E3 2015. Mohli by oznámit například #Sniper Elite: 4. Trojika sice vyšlo ještě nedavno, ale kolikrát společnosti oznamují hry i 2 roky dopředu, přeci jen je E3 dost sledované a jako reklama naprosto parádní. Vůbec by nás nemrzelo také oznámení #PayDay 3, minulé vydání proběhlo v průběhu roku 2013 a celkem dost úspěšně!

CI Games

Zde se pozastavíme pouze u dvou her. Jejich hlavní AAA titul je #Sniper: Ghost Warrior 3, který před několika týdny poznámili. My jen doufáme, že si tvůrci s dílem vyhrají a propracují hlavně umělou inteligenci, kterou měli v druhém díle ostřesnou. A doufáme, že hra poběží na CryEngine 4 v otevřeném světě. Druhou hrou by mohlo být pokračování nové značky #Lords of the Fallen

Square Enix

Ti by to mohli mít opravdu nabité. Čekají je v tomto a následujícím roce velké hry. Pojďme se na ně podívat. Jednou z nich je dobrodružná akční Lara Croft a její #Rise of the Romb Raider, kde půjde o pokračování velmi úspěšného #prvního dílu z roku 2013. Další hrou by mohla být další skvělá série s plešatým hlavním hrdinou, určitě tušíte, ano, jde o #Hitmana, který byl již oznámen a my čekáme netrpělivě na první informace, bohužel zatím neznáme ani podtitul. Pojďme ale na další, E3 by mohla odhalit informace nebo video z připravovaného #Deus Ex: Universe, o kterém toho zatím taky moc nevíme. To ale není vše, v roce 2010 vyšla akční hra Kane & Lynch 2, která si neodnesla zrovna dvarkát dobré hodnocení, přesto se ale něco šuškalo o možném pokračování, takové oznámení #Kane & Lynch 3 na E3 2015 by myslím bylo to pravé. Další očekávané pokračování je #Just Cause 3, které má vyjít někdy právě po E3 2015, o tom už ale nějaké info máme. Square Enix také vydával posledního #Thief 4, bohužel to nedopadlo zrovna dvakrát dobře, můžeme tedy čekat na oznámení #Thief 5 ? V poslední řadě se určitě dozvíme něco o next-gen #Final Fantasy: XV.

Activision

Ti by zcela jistě mohli klasicky oznámit pokračování série #Call of Duty. Překvapivě se i o novém díle mlčí, narozdíl od minulých let, kdy už dávno bylo jasné, na čem se pracuje a jak se díl jmenuje. Activision také před pár lety vydal velmi zabugovaný #The Walking Dead: Survival Instinct, který nevypadal tak špatně, špatně ale dopadl a to naprosto ve všech směrech, oznámí pokračování, kterým si napraví reputaci? Na konec by Activision mohli klidně ukázat něco z připravovaného dílu Tony Hawk, který byl také již oznámen.

Take-Two

Hlavní vydavatel Grand Theft Auto: V, co by tak asi mohl plánovat na E3 2015? Ve svých vydaných hrách mají například #L.A. Noire, #L.A. Noire 2 by jsme tedy rozhodně chtěli! Oznámit by klidně mohli pokračování oblíbení série #Bioshock, #Borderlands nebo #Red Dead: Redemption 2. Vyjimka by nemusela být ani v případě pokračování nějakého dílu #XCOM.

E3 2015 začíná 16.6. 2015

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama