Kampaň Claw Hunter na KickStarteru právě začala
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Kampaň Claw Hunter na KickStarteru právě začala

Kampaň Claw Hunter na KickStarteru právě začala

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 3. 2017 13:24

Kampaň Claw Hunter na KickStarteru právě začala

Reklama
Česká dinosauří adventura Claw Hunter se právě objevila na KickStarteru, kde žádá obrovských 800.000$, což je v přepočtu asi 20.000.000 Kč. Zdá se to moc, tvůrci na to ale mají ještě 37 dní, podaří se jim taková částka vybrat? Uvidíme. Každopádně tu máme spousty nových informací.

Zalíbila se Vám česká adventura #Claw Hunter, o které už nějaký ten měsíc informujeme? Pokud ano, podpořte vývojáře prostřednctvím KickStarteru. Právě tam se indie studio Unidreamers snaží vybrat celkem slušnou nadílku 800.000$ (cca 20 miliónů Kč). Čas na vybrání takto vysoké částky je 37 dní, podaří se to? Snad ano. Avšak díky KickStarteru jsme se dozvěděli spousty nových informací ze hry, které je dobré zmínit.

Claw Hunter by měl nabídnout přibližně 20 hodin hraní, obrovský ostrov s otevřeným světem, kde jak už asi víte, budou pobíhat dinosauři. A že jich nebude málo, tvůrci plánují přidat asi 30 suchozemských dinosaurů. Každá "rasa" bude mít svoji vlastní umělou inteligenci a specifické vlastnosti. Někteří ač Vás třeba neuvidí, můžou Vás na nějakou tu dálku ucítit či slyšet, jejich chování se také bude měnit denní dobou, hra totiž nabídne dynamickou změnu den/noc. Chybět nebudou ani různé rostliny, které nám můžou pomoci přežít.

Kampaň Claw Hunter na KickStarteru právě začala

Život mezi dinosaury není jednoduchý a je potřeba chránit sebe a své zásoby. Nutnou částí ve hře tak bude výroba zbraní jak na blízko, tak na dálku. Umět budeme vyrobit i různé pasti, do který chytíme kořist, tu pak můžeme spořádat nebo využít jako návnadu pro ještě větší zvířata. Vytvořit si budem moct i obranu našeho sídla. 

A co se týče hlavní postavy, jde o opravdového akrobata. Umí šplhat, "parkourově" přeskakovat překážky nebo využívat stealth. A jelikož jde o částečné RPG, nebude chybět ani strom dovedností či možnosti úpravy naší postavy o silnější brnění nebo zbraně.

#Claw Hunter je prozatím plánován na rok 2019 pro PC a konzole PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama