Jaké má plány oblíbené studio Remedy?
i Zdroj: Spite.cz
 (2020) Novinka Jaké má plány oblíbené studio Remedy?

Jaké má plány oblíbené studio Remedy?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 2. 2020 16:25

Studio Remedy hned několikrát dokázalo, o jak kvalitní tvůrčí celek jde. Jejich hry jako Alan Wake, Quantum Break nebo často ceněný CONTROL jsou plné akce, dobrého příběhu, atmosféry a skvělých efektů.

Reklama

Studio Remedy hned několikrát dokázalo, o jak kvalitní tvůrčí celek jde. Jejich hry jako Alan Wake, Quantum Break nebo často ceněný CONTROL jsou plné akce, dobrého příběhu, atmosféry  a skvělých efektů. My se každé jejich nové hry nemůžeme dočkat a doufáme, že jich bude více než jedna za dva až tři roky. Podobně jako jiná studia, tak Remedy zveřejnilo svoje finanční výsledky a brzké plány do budoucna. Na co se můžeme těšit?

TPS akce Control letos dostane hned dvě placené DLC balíčky. První z nich bude představeno brzy. Tvůrci slibují nové lokace.

Už od E3 2019 víme, že studio Remedy pomáhá s vývojem nadějné free-to-play střílečky CrossFire X, podle zprávy stále platí datum vydání na letošek (2020).

Nedavno oznámený multiplayerový "live-service" projekt Vanguard by mohl být představený letos. Pojede na Unreal Engine 4.

Kromě CrossFire X se připravuje ještě další hra ze světa CrossFire. Maká se i na další hře, tu tvůrci ještě neoznámili a je na ní čas, nicméně nemá, bohužel jít o pokračování Alana Wakea.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama