Jak dopadlo Far Cry 6 v recenzích
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 6 Novinka Jak dopadlo Far Cry 6 v recenzích

Jak dopadlo Far Cry 6 v recenzích

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 10. 2021 12:24

Vyšla jedna z největších a nejočekávanějších her letoška - Far Cry 6. Jak si vedlo v celosvětových recezích?

Reklama

Je to pár hodin, co vyšla jedna z největších a nejočekávanějších her letošního roku, pro Ubisoft jde o největší hru roku 2021, na kterou finančně velmi spoléhá. Jak si ale vedla v celosvětovém měřítku? Není to tak slavné jako předchozí díly, přesto má průměru pěkných 8 / 10. Na co si recenzenti nejvíce stěžovali a co naopak chválí?

 

+ Pozitiva

Nejvíce si recenzenti pochvalují velký a krásný otevřený svět, především na PC verzi, která jako jediná dostala ray-tracing, ve světě navíc nechybí spousty záhadných míst, které hráči zkrátka budou chtít prozkoumat. Překvapivě dobře jede Far Cry i po technické stránce a neobjevují se možná trochu očekávané bugy. Pochválena byla kooperace nebo více konců příběhu - na to jsme už u Far Cry zvyklí, navíc ani zde nechybí předčasný konec, ke kterému můžeme dojít už na začátku hry.

 

- Negativa

Nejčastěji si hráči stěžují na umělou inteligenci nepřátel, téměř vždy je předem jasné, co udělají, navíc se občas chovají velmi hloupě. Většina recenzí si stěžuje také na žádný posun vpřed, jde zkrátka stále o stejné Far Cry, které nepřineslo nic nového. Pozitivně sice znělo, že Far Cry 6 má spousty vedlejších úkolů, nicméně časem se nudně opakují.

Far Cry 6 vyšlo 7.10. 2021 na PC, konzole PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama