Hráči si stěžují na nové aktualizace GTA Online a Red Dead Online
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Hráči si stěžují na nové aktualizace GTA Online a Red Dead Online

Hráči si stěžují na nové aktualizace GTA Online a Red Dead Online

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 8. 2020 11:08

Hráči reagují na stále nové aktualizace pro GTA Online. Další už nechtějí!

Reklama

Rockstar Games už dlouhých sedm let hráče zásobuje novými aktualizacemi pro GTA Online. Ve hře najdeme měsíc co měsíc něco nového, ať už jsou to heisty, nová auta, otevření kasín atd. Poslední velká aktualizace s názvem Los Santos: Summer Special sice bude dalším pěkným doplňkem, nicméně reakce hráčů překvapila. Co reakce, to kritika. Proč? Tady jsou některé z reakcí a my si myslíme, že oprávněné.

"Nechci hrát pořád tu samou hru už 7 let." "Kde je nějaké rozšíření mapy? Jen přidáváte další auta a lodě." "Proč neopravujete chyby v Red Dead a vydáváte aktualizace 7 let staré hry?" "Nuda, dejte nám nové mapy a lokace, rozšiřte mapu, ne pořád dokola nová auta." "Máte tolik her a pořád vydáváte jen nudné updaty do GTA Online." "Kde jsou ty časy, kdy jste každé dva roky vydávali nové hry. Za 9 let tu máme jen dvě." "Díky za další nudný update."

A takových a podobných komentářů najdete na sociálních sítích Rockstaru tisíce. A není divu, hráči chtějí další hry, přeci jen jich má Rockstar Games spousty. Zcela se zapomnělo na Max Payne, Manhunt, Bully či Midnight Club.

V tuto chvíli je jasné, že nová hra nepřijde, Rockstar pravděpodobně čeká na vydání konzolí další generace, nicméně je na čase začít něco vydávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama