Hráči jsou silně nespokojení s Fallout 76
i Zdroj: Spite.cz
Fallout 76 Novinka Hráči jsou silně nespokojení s Fallout 76

Hráči jsou silně nespokojení s Fallout 76

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 11. 2018 18:32

Dnes je den D, alespoň pro Bethesdu, které vychází multiplayerový Fallout 76. Na první pohled se vše zdálo být dobré, hráči však hru hodnotí 0 / 10, proč? Je hra opravdu tak špatná? Na co si stěžují?

Reklama

Dnes vychází Fallout 76, první hráči si již "užívají" multiplayer a píší své zážitky na Metacritic. Ty jsou převážně záporné, uživatelské hodnocení hry se právě pohybuje na 2.5 / 10, což je katastrofální číslo. U hráčů však ne vyjímečné, hodnocení 0 / 10 se zde objevuje poměrně často. 

Na co si hráči stěžují? Citujeme...

"Nejhorší hra roku 2018, nejhorší hra Bethesdy a nejhorší Fallout všech dob." -  wizzard2k "Nelze změnit FOV, FPS jsou uzamčené, nikde žádné NPC postavy a všude spousty bugů. " - AkumaJack "Spousta mikrotransakcí, chybí nastavení FPS a FOV, hrozná uměla inteligence a grafika. " - Tranceholic "Tohle není Fallout! " - Detviler "Jsem velký fanoušek franšízy a nikdy jsem nebyl tolik zklamaný." - MrMaxson "Hra vypadá jak alpha verze v early access od indie studia". - DartKain "Velmi nudná hra, špatná optimalizace a žádná zábava, za 40$ jsem zklamán." - Sir_Lancevrot "Ani EA není tak špatné, Todd Howard znásilnil sérii Fallout." - JeffKa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama