Hráč přišel na to, jak zkrátit načítání GTA Online o 70 %. Rockstar mu poděkoval a hru opraví oficiálně
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Hráč přišel na to, jak zkrátit načítání GTA Online o 70 %. Rockstar mu poděkoval a hru opraví oficiálně

Hráč přišel na to, jak zkrátit načítání GTA Online o 70 %. Rockstar mu poděkoval a hru opraví oficiálně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 3. 2021 11:46

Můžete mít tisíce vývojářů, pak ale stačí jeden pokročilý hráč a vyřeší letitý problém za chvíli. GTA Online bude zrychleno.

Reklama

GTA Online je spuštěno už spousty let, zatím co obsahu má dostatek a podle některých je doslova přehlcený nesmysly, má neustále od začátku jeden velký problém. Hra se extrémně pomalu načítá a je jedno, jak nabušenou sestavu máte. Právě zdlouhavé načítání her je pro hráče nejvíce frustrující! 

Jak je možné, že to Rockstar Games, které má pod sebou několik dceřinných společností s tisíci vývojáři do dnes nedokázal vyřešit? Je možné, že se tomu pořádně nikdo nevěnoval, hráč a móder s nickem t0st nyní přišel na to, jak načítání GTA Online zrychlit o obrovských 70 %. Vydal vlastní modifikaci, která načítání opravuje. Toho si všimli i tvůrci hry a velmi kladně zareagovali.

"Po důkladném prozkoumání můžeme potvrdit, že hráč t0st ve skutečnosti odhalil aspekt herního kódu souvisejícího s dobami načítání pro PC verzi GTA Online." 

Rockstar Games již připravují další aktualizaci, ve které by měla proběhnout mimo jiné i oprava, na kterou přišel hráč t0st. Ptáte se, co stálo za problémem, který vyřešil? GTA Online si nevzalo dostatečný výkon z procesorů. Více na jeho stránce opravy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama