Horor Silent Hills byl zrušen
i Zdroj: Spite.cz
Silent Hills Novinka Horor Silent Hills byl zrušen

Horor Silent Hills byl zrušen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 5. 2015 09:14

Konec všem nadějím. Horor Silent Hills byl definitivně zrušen.

Reklama

Začátek nového týdne bohužel přinesl první a asi jednu z nejhorších zpráv, kterých se tento týden dočkáme. Společnost Konami podle všeho přestala tvořit očekávaný horor do pokračování série Silent Hills. Důvodem je odchod velké osoby ze studia - Hidea Kožimy.

14.8. 2014 bylo společností Konami a šéfa Hidea Kožimy oznámeno pokračování série Silent Hill. Nový díl se měl jmenovat #Silent Hills, hlavní roly si měl zahrát hlavní protagonista z Walking Dead - Daryl. Vidět jsem mohli také demo verzi hry, které nese projektové jméno #P.T. Strašidelné opravdu je a vy si jej v tuto chvíli můžete ještě na PlayStation 4 stáhnout zdarma, což také doporučujeme, Konami totiž do několika dní demo stáhne a už jej nikdy neseženete.

Silent Hills měl nabídnout jedinečně strašidelný zážitek z pohledu první osoby tak, aby jste si připadali co nejvíce v hororové situaci. To se celkem i v demo verzi P.T. podařilo, na reakce hráčů se můžete podívat zde. Na skoro hodinový gameplay záznak se mrkněte zde, uvidíte opravdu foto-realistický pohled. Jestli se Silent Hills tedy někdy dočkáme je ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama