Horizon: Zero Dawn údajně míří na PC!
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka Horizon: Zero Dawn údajně míří na PC!

Horizon: Zero Dawn údajně míří na PC!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 12. 2019 11:14

Co bychom ještě nedavno považovali za nemožné, se možná opravdu stane skutečností. Už několikrát jsme Vás v posledních měsících informovali o tom, jak exkluzivní tituly původně pro PlayStation 4 později zamíří také na PC.

Reklama

Co bychom ještě nedavno považovali za nemožné, se možná opravdu stane skutečností. Už několikrát jsme Vás v posledních měsících informovali o tom, jak exkluzivní tituly původně pro PlayStation 4 později zamíří také na PC. Stalo se to už několikrát, velké grády tomu ale daly hry Beyond: Two Souls, Heavy Rain, Detroit: Become Human a posledně také Death Stranding, které na PC vyjde v polovině roku 2020.

Není to ani měsíc, co internet spekuloval o možném příchodu posledního dílu God of War, samotný tvůrce se totiž nechal oficiálně slyšet, že by celou sérii včetně posledního dílu rád viděl na PC. To se hráčům preferující PS4 nelíbí.

A nebude se jim líbit ani další zpráva. Ruský YouTuber Anton Logvinov totiž přišel se zprávou, že Horizon: Zero Dawn údajně míří na platformu PC! Oznámení je prý blíže, než si možná myslíme, hra by totiž měla vyjít už začátkem roku 2020. Proč je Anton potenciálním důvěryhodným zdrojem? Protože právě on jako první přišel na začátku roku 2019 se zprávou, že se k němu dostala informace o plánovaném vydání PC verze Death Stranding.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama