Hitman: Absolution - nový gameplay
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Hitman: Absolution - nový gameplay

Hitman: Absolution - nový gameplay

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 1. 2012 20:15

11.1. 2012 Dnes vyšlo nové video, v kterém uvidíme něco, co jsme ještě nemohli vidět! Nový Hitman přinese ne jednou vylepšení. Realné animace, skvělá grafika a hlavně novinka "předvídání" Vás určitě natchne. Pojďme se podívat... » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
11.1. 2012 Dnes vyšlo nové video, v kterém uvidíme něco, co jsme ještě nemohli vidět! Nový Hitman přinese ne jednou vylepšení. Realné animace, skvělá grafika a hlavně novinka "předvídání" Vás určitě natchne. Pojďme se podívat...
Každý, kdo někdy hrál Hitmana ví, jaké máme s hlavní postavou možnosti. Jsme tichý jako stín, zabíjíme potichu, nejraději ve tmě a hlavně nesmíme zapomenout na naši "strunu a pistoly s tlumičem". To samé oblek a logo na zadní straně hlavy. Tohle všechno jsou základy pro Hitmana v každém díle.
Hitman: Absolution - nový gameplay
Vývojáři hry se nám snaží přinést i něco, s čím jsme se u Hitmana ještě nesetkali. A to je "předvídání" pohybu nepřátel, to jsou hlavně policisti. Druhá novinka bude "helper", po držení tlačítka (zatím neznámo jaké) Vám zobrazí oranžové siluety postav i přes stěny. Samozřejmě až když o postavách víte.
Teď ale zpět k předvídání. Tuto možnost můžeme vidět i ve videu, které přikládáme k dnešnímu článku. Stačí když si pustíte čas 1:35. V tomto čase můžeme vidět i zvýrazněné siluety, o kterých byla řeč před malou chvílí.

Hitman: Absolution

Hitman: Absolution - nový gameplay
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama