HBO Max připravuje seriál ze světa Harryho Pottera
i Zdroj: Spite.cz
Hogwarts Legacy Novinka HBO Max připravuje seriál ze světa Harryho Pottera

HBO Max připravuje seriál ze světa Harryho Pottera

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 2. 2021 08:56

Televize HBO má připravovat hraný seriál ze světa Harryho Pottera. Jeho vydání je ale prý daleko. Vyjde společně s hrou od WB?

Reklama

Značka Harry Potter je zkrátka zlatým dolem, který bude sypat ještě několik dalších dekád. Knižní předlohy se prodalo obrovských více než 500 milionů výtisků. Velmi úspěšná byla také filmová série, která fanouškům přinesla osm neuvěřitelně propracovaných dílů, ty dokázaly vydělat obrovských 8 miliard dolarů. Na řadě je menší odbočka - série Fantastická Zvířata, ty vyšly prozatím dva a další tři se mají chystat.

Kromě zvířat se ale podle několika zdrojů chystá hraný seriál, který má odvysílat televize HBO Max ve spolupráci s Warner Bros. Ten je ale údajně roky daleko, prakticky se ještě nezačalo a vše je na samém začátku. Warner Bros dokonce informovalo, že se žádný seriál nechystá, přesto dobře informovaní lidé hovoří o tom, že se televizní seriál ze světa Harryho ve společnosti řeší. 

Musíme připomenout, že Warner Bros a Avalanche Software připravují velkou AAA hru Hogwarts Legacy, která je naplánována po odkladu na rok 2022. Že by doprovodila seriál? Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama