Half Life 2 slaví 14. narozeniny
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka Half Life 2 slaví 14. narozeniny

Half Life 2 slaví 14. narozeniny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 11. 2018 10:42

Legendární Half-Life 2 slaví už 14. výročí, značka stárne a Valve stále ne a ne vytvořit pokračování, proč? O tom už jsme psali několikrát, pojďme si to ale připomenout a zavzpomínat na Half-Life 2.

Reklama

Ano, opravdu už je to více než 14 let od vydání druhého dílu Half-Life. Valve bohužel nikdy nevydalo slibovanou 3. epizodu, proč? To nikdo neví, každopádně scénář byl napsaný a dokonce dokončený, co se mělo udát? To sepsal sám scénárista Marc Laidlaw, který Valve opustil a sepsal to nejhlavnější...

"3. epizoda pokračuje následovně, Alyx a Gordon Freeman se vydají na Antakrtidu, kde se údajně nachází skrytá loď Borealis, která pokud tam opravdu je, může pomoct v boji s Combine. Když došli na místo, kde měla loď být, našli pouze nepřátelskou základnu, otázkou nyní bylo, mají snad oni loď Borealis? Pokud ano, neznamená to vůbec nic dobrého, neboť loď umí cestovat časem a můžete se sní objevit na kterém koliv místě ve vesmíru.

Loď nakonec Freeman s Alyx najdou, vyskládají do ní bomby, které by měly zničit celé Combine, alespoň to bylo přání mrtvého otce Alyx, která udělá pro splnění přání téměř všechno. Loď napěchovanou výbušninami namíří na Combine, v tom se objeví G-Man, který vytvoří portal, do kterého on i Alyx vstoupí, Gordon na lodi zůstává sám, těsně před výbuchem jej však zachrání Vortigaunti (dříve Alien Slaves nebo Xen Slaves).

Gordon už jen sleduje obří výbuch, který ničí celé Combine. Tím vše končí."

 

Teď už zpět k Half-Life 2, kolikrát jste dohráli tento legendární díl, který si v hodnocení nasbíral pouze ty nejvyšší známky? Nesmíme zapomenout dodat, že v roce 2017 vyšel český dabing k Half-Life 2, ten najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama