H1Z1 mění svůj název na Just Survive
i Zdroj: Spite.cz
Novinka H1Z1 mění svůj název na Just Survive

H1Z1 mění svůj název na Just Survive

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 8. 2017 13:10

H1Z1 je tu s námi už dlouhé roky, i přesto se Studio Daybreak Game rozhodlo skrze poslední velkou aktualizaci přejmenovat hru na Just Survive. Nyní už ji najdete se stejným jménem i na Steamu za symbolickou cenu 20€. S H1Z1 prý hra již nemá nic společného, co všechno se tedy změnilo?

Reklama
H1Z1 je tu s námi už dlouhé roky, i přesto se Studio Daybreak Game rozhodlo skrze poslední velkou aktualizaci přejmenovat hru na Just Survive. Nyní už ji najdete se stejným jménem i na Steamu za symbolickou cenu 20€. S H1Z1 prý hra již nemá nic společného, co všechno se tedy změnilo?

#H1Z1, dnes už téměř polomrtvá hra plná chyb a nesplněných slibů vývojářů. Možná proto se rozhodlo studio Daybreak Game změnit název hry na #Just Survive, že by podobný osud jako kdysi s #The War Z, které se nakonec po problémech přejmenovalo na Infestation: Survivor Stories ?

Každopádně, velká aktualizace s sebou přinesla ne jen nový název, ale takí spousty nového obsahu. V první řadě jsme se dočkali nové mapy, kde si nově můžeme stavět velké základny, tvůrci je nazvali jako Strongholds. Na první trailer z vlastně nové hry se mrkněte níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama