GTA: Vice City RAGE - BETA je venku
i Zdroj: Spite.cz
Grand Theft Auto: Vice City Novinka GTA: Vice City RAGE - BETA je venku

GTA: Vice City RAGE - BETA je venku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 2. 2017 12:33

Před pár měsíci nás server GTA-V.cz informoval o novém a asi největším officiálně vydaným modem pro GTA. Jedná se o předělávku GTA Vice City a její grafiky na změněnou dle GTA IV. Více info + download! » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama

GTA se vrací v plné palbě a konečně vydává něco nového od roku 2009. Samozřejmě se více čeká na GTA V, které by nakonec mělo vyjít na konci roku né-li nazačátku 2013. Dnes je řeč ale o Vice City, které dostalo ještě koncovku RAGE. 

Předělávka starého známého městečka Vice City, které se odehrává v 80' letech je zpět a s graficky předělaným vzhledem. Rozhodně se může srovnávat s GTA IV. Něco podobného vyšlo i na San Andreas se jménem ULTRA HD. To se podle všeho nechytlo a házelo časté chyby a bugy.

Vice City Rage přináší néjen změnu vzhledu, ale také modely aut, zbraní a více postav. Jedno je pro nás ale špatné, co opravdu potřebujete je mít originální koupenou verzi Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City. Ještě než se zeptáte, opravdu potřebujete pouze koupenou verzi, na staženou se to nepodařilo spojezdnit.

Pokud i nadále máte zájem o tento mod s velikostí 3.36 GB, můžete jej stahovat u nás na webu zde. Mod jsme odzkoušeli a stačí jej z .RAR extrahovat do hry, do hry s GTA: EFLC. Jedná se pouze o BETA verzi otevřenou všem hráčům od 12. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama