GTA 6 prý nabídne více měst + další informace
i Zdroj: Spite.cz
Novinka GTA 6 prý nabídne více měst + další informace

GTA 6 prý nabídne více měst + další informace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 5. 2019 12:55

Na internetu se konkrétně od stejného zdroje, který prozradil několik informací i v minulosti objevily zprávy o neoznámeném GTA 6. Jsou to jen jeho přání nebo opravdu zaslechl něco z vývoje?

Reklama

Prakticky od vydání GTA 5 v roce 2013 se mluví o dalším díle. Ten by nás dle spekulací měl vzít do Vice City, což nyní řekl i tajný zdroj, který v minulosti prozradil několik věcí ohledně her či nedavno odhalených PS5 HW konfigurací. 

GTA 6 by mělo nabídnout hned dvě velká města, nikoliv jedno, jako v GTA 5. Dočkat bychom se měli opravdu Vice City a Liberty City, mezi kterými můžeme údajně bez omezení cestovat jako v případě GTA: San Andreas, které mělo dokonce 3 velká města. To ale není vše, co údajně ví. Ve hře bychom měli začít jako člen menší zlodějské party v Liberty City, která krade a vydělává pouze "menšími" přestupky.

Poději bychom se však měli ocitnout ve velkém ghettu ve Vice City.

Informace ohledně GTA 6 se objevily ve článku na stránce Pastebin.com, který dnes byl odstraněn. Nahrává tomu fakt, že někdo opravdu přišel s pravými informacemi a Rockstar nařídil smazání obsahu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama