Google překvapil velký zájem o službu Stadia
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Google překvapil velký zájem o službu Stadia

Google překvapil velký zájem o službu Stadia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 10. 2019 07:31

Už za měsíc Google spustí první verzi revoluční cloud-streamové služby Stadia. Pokud jste si mysleli, že o virtuální hraní nebude moc zájem, byli jste na omylu. Google hlásí vyprodáno Founder's Edition.

Reklama

Službu Google Stadia Vám pravděpodobně nemusíme představovat. Revoluční cloud-streamové hraní nám umožní hrát ty nejnovější herní pecky klidně na starších sestavách, hry v obchodě Google totiž nebudou náročné na výkon, ale rychlost internetu (Google doporučuje minimálně 20Mbps). Google má vlastní výkonné hardwary, které díky předplatnému budeme využívat a hrát si v klidu i na starých noteboocích.

Nicméně Google právě oznámil nečekaný zájem o Stadii. Nejdražší verze Stadia: Founder's Edition v hodnotě 3.350 Kč byla vyprodána chvíli po zahájení předprodeje. Balíček nabízel exkluzivní Stadia gamepad ve verzi Night Blue, dvě tříměsíční předplatné Stadia Pro a multimediální přehrávač Chromecast Ultra.

Pokud se na Vás nedostalo, nevadí, Google právě spustil předprodej druhé, levnější edice Stadia: Premier Edition. Ta nabízí už standardní bílý gamepad Stadia s jedno tříměsíčné předplatné. Google ujišťuje, že těchto balíčku je pro každého dost.

Každopádně, už 19.11. 2019 Google spustí ty nejlevnější verzi Stadia s nejslabší nabídkou, přezaný bude obraz i zvuky her. Mezi plánovanými státy bohužel stále chybí Česká Republika i Slovensko. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama